Gavekort Flexible - velg selv valør på gavekortet, den ansatte kan legge til penger

Mottakeren fritt fra hele det store sortimentet vårt, du bestemmer prisen på kortet(fra kr 160,-), mottaker kan legge til valgfri sum for å kunne kjøpe noe som koster mer enn gavekortet.

Som giver bestemmer du fritt verdi på gaven (fra 160 kr). Med et gavekort på Vinga Home gir du bort nesten ubegrensede valg. Alle produktene som er på alle våre andre gavekort er tilgjengelige på nettstedet pluss alle andre sortiment som er på Vingahome, men som kanskje ikke er på noen av gavekortene i dag.

Vi tror at det du velger selv ikke bare er noe du trenger og ønsker, men også noe du virkelig vil bruke. Det resulterer også i et mer bærekraftig alternativ og en enda lykkeligere mottaker av gaven.

Ønsker du et selvdesignet kort, din egen hilsen på nettstedet eller en gave med kortet, løser vi det selvfølgelig. For oss er det viktigste å maksimere verdien av å gi og vise takknemlighet. Og gjør det så enkelt som mulig for deg som kunde.

(Du må logge deg inn på testsiden for å se utvalget i hver priskategori, dere kan velge produkter fra alle priskategorier)


Større valg - Ca 1500 produkter fra kjente merkevarer.

Kombinere - Mottakeren kan kombinere flere produkter til en samlet verdi.

Legg til penger - Mottakeren har muligheten til å legge til penger selv hvis de vil kjøpe noe som overstiger verdien av gavekortet.

Rabatterte priser - Mottakeren får tilgang til rabatterte priser og spesialtilbud tilgjengelig på Vinga Home.

Art.nr: pkvh_360

Bestillingsskjema

Gavekort Flexible - velg selv valør på gavekortet, den ansatte kan legge til penger
eks. mva og frakt