Gavekort

Det kan finnes flere grunner til at man som giver ikke vil vise gavens økonomiske verdi til mottakeren. Derfor tilbyr vi eksklusive gavekort med ulike, men faste pålydende beløp 240 kr, 400 kr, 600 kr og 800 kr. Mottakeren velger en gave fra et nøye utvalgt sortiment som er koblet til det aktuelle kortet.

Som giver velger du et kort med et bestemt pålydende beløp Kortene er Nobel, Classic, Regal, Extravagans og Imperial Gavens verdi er ikke synlig for mottakeren noe sted Mottakeren velger en gave fra et nøye forhåndsdefinert sortiment Det er ikke mulig å slå sammen flere gavekort eller legge til beløp for å velge andre gaver enn de som presenteres i det utvalgte sortimentet

Mottakeren velger fritt fra hele sortimentet vårt

Vi har også et kort som heter Flexible Home hvor kjøper selv velger valøren på gavekortet og velger mottakeren fritt fra hele det store sortimentet vårt, der alle kan finne den gaven de ønsker seg. Mottakeren kan også spare penger og kjøpe produkter flere ganger, eller legge til en valgfri sum for å kunne kjøpe noe som koster mer enn gavekortet.

Produktbild Gavekort Flexible - velg selv valør på gavekortet, den ansatte kan legge til penger
Mottakeren fritt fra hele det store sortimentet vårt, du bestemmer prisen på kortet(fra kr 160,-), mottaker kan legge til valgfri sum for å kunne kjøpe noe som koster mer enn gavekortet.
Produktbild Gavekort Regal
Gavekort som består av minst 100 forskjellige produkter i kategorier som hjemmeinnredning, fritid, media, underholdning, etc.
400 ,- /stk.
Produktbild Gavekort Classic
Classic er et av våre mest verdsatt kort med et bredt spekter av kvalitetsprodukter i en rekke kategorier
240 ,- /stk.
Produktbild Gavekort Imperial
Gavekort på en rekke kjente merkevarer som Cerruti, Lacroix, Cacharel, Design House og Hugo Boss.
800 ,- /stk.
Produktbild Gavekort Extravagans
Gavekort med merkevarer som Rosendahl, Snow, Wilson, Allers Media, Vinga of Sweden og mange flere.
600 ,-